mandag den 12. marts 2018

Nye Fyldningsdøre


Fyldningsdøre Typer
Fyldningsdøre er dyre med forskellige fyldninger i dørens overflade. Man kan vælge fyldninger som det klassiske ”dannebrog”, hvor døren har fire fyldninger. Endvidere kan man også få fyldningsdøre som ”Findland” med tre fyldninger, hvor den midterste fyldning er mindre eller en mere nutidig dør med kun en fyldning.
Fyldningsdøres Materiale
De kan desuden fås i en masse forskellige materialer, hvor der her både gælder designs, tyngde og overflader. Dørene kan desuden fås i flere forskellige farver og ydermere kan overfladen være fineret, således at det bringer varme og glød ind i rummet. I døren kan man endda også få både ægte fyldninger eller formpressede fyldninger. Man kan tilmed også få fyldningsdørene med glas, og mulighederne er derfor nærmest uendelige. 
Moderne Fyldningsdøre
Fyldningsdørene har været populære igennem en længere tid, da den er tidløs og alsidig. Førhen anså mange døren som være kedelig, men nu er døren blevet traditionel og mere moderne. Det moderne touch kan blandt andet tilføjes ved runde eller rektangulære glasudskæringer i forskellige størrelser.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar